Köpinformation

LEVERANSER
Vi erbjuder alltid fri frakt. Ni hittar aktuell leveranstid på varje individuell produktsida.

GRATIS KEPS TILL ALLA SOM HANDLAR INNAN SISTA AUGUSTI
Alla som beställer via vår hemsida under sommaren fram till sista augusti erhåller gratis vår nya och snygga keps med tryck i form av vår logga och som vi fått hjälp av tsreklam.se att ta fram. Riktigt snygg i sin ljusblåa färg och passar lika bra till stranden som till härliga grillkvällar eller en dag på golfbanan.

När ni checkar ut kan ni välja mellan följande fraktsätt:

POSTNORD Ombud (0 kr)
Just nu erbjuder vi hemleverans till ett kraftigt sänkt pris:

För outlösta paket tar vi ut en avgift på 169 kronor per paket.

ÅNGERRÄTT OCH RETUR
(Uppdaterad 2023-02-17)

Du har alltid 30 dagars ångerrätt hos thenaplab.se. Vid returer ska varan skickas i originalförpackning och vi tar ut en returfrakt-avgift på 169 kr per paket. Om varan kommer tillbaka till oss i ett använt skick förbehåller vi oss rätten att ta ut en extra avgift. Ångerrätten börjar gälla från den dagen du hämtar eller mottager din produkt.

För tyngdtäcken får du öppna yttre emballaget, det vill säga wellpapp-kartongen, men tänk på att ångerrätten inte gäller om du öppnar upp det plomberade plastfodralet med dragkedjor som täcket ligger i. Täcket är en hygienartikel och ångerrätten gäller inte om du öppnar plastfodralet.

För samtliga lakan och sängkläder godtar vi endast returer i oöppnad förpackning. Sängkläder är hygienartiklar och får inte på något sätt ha använts om ni önskar returnera dem.

För Sleepy Sheepy, kuddar, täcke Moln och täcke Sval samt tyngdfilten kan du packa upp och inspektera varan men inte använda den.

För returer kontakta info@thenaplab.se

BETALNINGSSÄTT
Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.

För att kunna välja faktura eller delbetalning måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress och du ska ha fyllt 18 år vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

På minasidor.collector.se kan du se alla dina obetalda fakturor från Collector Bank. 

The Bed

NAP Lab Tyngdtäcke

Silver Sleep Örngott

Om oss

Kundservice

Maila oss på info@thenaplab.se

© 2023 thenaplab.se